Πως να βρείτε το καλύτερο web hosting

Πως να βρείτε το καλύτερο web hosting

Υπάρχουν αρκετά οφέλη που συνδέονται με την εύρεση του καλύτερου web hosting πάροχου. Είναι σημαντικό να έχετε το χρόνο σας ώστε ενα κάνετε την καλύτερη δυνατή έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε στο δικό σας πάροχο. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την έρευνα αυτή είναι να ανακαλύψετε τι έχουν δηλώσει άλλοι πελάτες για τη συγκεκριμένη εταιρεία και πιο συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες web hosting που παρέχει. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την ανάγνωση σχολίων και κριτικών στο διαδίκτυο είτε στα διάφορα websites όπου αναφέρονται ειλικρινείς κριτικές πελατών. Αυτά τα σχόλια θα σας δώσουν μια γενική ιδέα για κάθε εταιρεία.
Από ‘κει και πέρα υπάρχουν και μερικοί άλλοι τρόποι για να ανακαλύψετε την καλύτερη προσφορά και αυτή που σας συμφέρει για τις δικές σας ανάγκες web hosting.

Βρείτε το σωστό πακέτο web hosting

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα για εσάς, είναι να αποτυπώσετε τις ανάγκες σας. Έχοντας τις ανάγκες αποτυπωμένες θα μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα web hosting που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εαν δεν έχετε μεγάλες απαιτήσεις σε κίνηση-traffic και χώρο στο δίσκο, μην πηγαίνετε σε μεγάλα πακέτα και πληρώνετε τσάμπα περισσότερα χρήματα. Όσα περισσότερα χαρακτηριστικά στο πακέτο, τόσο πιο ακριβό θα σας κοστίσει.

Δωρεάν χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε πακέτο

Κάθε πακέτο φιλοξενίας προσφέρει κάποια δωρεάν χαρακτηριστικά. Μερικά απ’αυτά θα είναι δωρεάν emails, δωρεάν βασικό seo, οδηγοί, βίντεο χρήσης, δωρεάν domains,subdomains,κ.ο.κ. Αναζητήστε πακέτα web hosting όπου τα δωρεάν χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν και θα σας ωφελήσουν γενικότερα.

Αξιόπιστοι σέρβερ

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ελέγχουν τα sites τους κάθε ώρα για να δουν εαν είναι online ή αν λειτουργούν κανονικά. Αυτό πρέπει να προβληματίζει την κάθε εταιρεία πάροχο web hosting και αυτή είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία όλου του δικτύου. Μια μεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία θα έχει πάντα τους σέρβερ της πλήρως συντηρημένους. Φυσικά θα τύχουν και οι κακές στιγμές αλλά με καλή οργάνωση αντιμετωπίζονται όλα τα θέματα. Προτιμήστε αξιόπιστες και ίσως λίγο πιο ακριβές εταιρείες απ’οτι φθηνές αναξιόπιστες εταιρείες. Τα χρήματα που θα κερδίσετε από την διαφορά της τιμής θα τα χάσετε σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους επισκέπτες που δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας.

Υποστήριξη

Το πιο βασικό στις web hosting υπηρεσίες είναι η υποστήριξη που προσφέρει η κάθε εταιρεία. Η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, tophost , προσφέρει όπως αναγράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της extreme support 24/7 διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει ότι πάντα βρίσκετε κάποιος τεχνικός online είτε το πρωί είτε αργά το ξημέρωμα. Εαν έχετε σοβαρό πρόβλημα με την ιστοσελίδα σας, πρέπει να είστε σίγουροι ότι κάποιος υπάρχει για να σας εξυπηρετήσει!